sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Welcome to Chilipiria!

Eu asta as scrie la intrarea in tarisoara noastra! Am vazut imaginile de mai jos si marturisesc ca nu recunosc nimic din Romania mea!



Ce ne impinge aici? Saracia? Nu tine explicatia pentru ca televizoarele E-boda la 2 milioane bucata nici nu se maninca, nici nu tin de cald. E boala chilipirului, frate! Chilipirgiii stau undeva in umbra si tisnesc la atac cind simt singe cald de oferta. Cum cazuse femeia aceea in genunchi sa-si apere prada! Si cu cita sete sarise o alta hiena sa-i smulga trofeul.Inspaimintator!

S.

joi, 8 ianuarie 2009

Iertare, va rog!

A fost o perioada nebuna, nebuna. Am facut radio. Nebunia a durat doar citeva luni dar a fost intensa ca o iubire de adolescenta. N-am fost in stare sa ma impart si sa continuu sa fiu si aici cu voi. Imi pare rau. Sincer! Apoi...stiti cum se intimpla. Cind nu vorbesti mult timp cu un prieten, te blochezi si iti e jena sa-l mai cauti. Cam asta s-a intimplat. Plus ca am fost dominata brusc de autocenzura. Nu stiam daca tot ce vreau sa va spun are suficienta importanta ca sa merite sa scriu. Am revenit si le multumesc celor care au scris desi eu disparusem in ceata. Vreau sa incerc sa fiu aici des, cit de des pot.

S.